Svenska lotter

Det finns en spelsida online där du hittar nästan alla svenska skraplotter som finns på marknaden. På Svenskalotter.com kan du skrapa alla de roligaste och mest spännande skraplotterna i den virtuella världen. Dessutom har dem en hel massa spelautomater, bordspel och mycket annat roligt. När du spelar där så är du även med och skänker pengar till flera ideella föreningar som verkar i Sverige. Så samtidigt som du har roligt och kan vinna pengar så gör du något bra, man väljer till och med själv vilken förening man vill ge pengarna till. Det finns allt från föreningar som hjälper människor som har det svårt till föreningar som stöttar barn och ungdomar att välja mellan.

Du behöver inte heller vara orolig för att bli av med pengar i onödan eller råka ut för felaktig behandling av dina uppgifter. På Svenska lotter arbetar dem hårt för att erbjuda både säkert och rättvist spelande. De använder sig av den allra senaste krypteringsteknologin för att du ska kunna vara trygg med de uppgifter du lämnar ut. Dessutom är sajten i sig extremt lätt att navigera runt på och det är enkelt utformade menyer vilket gör att du inte behöver tveka om du klickat rätt eller inte. Mjukvaran för spelen håller hög kvalitet och det känns mycket verklighetstroget när man spelar. Företaget som ligger bakom spelsajten är Nordic Entertainment och spellicensen är europeisk vilket gör att du som vinner slipper betala någon skatt på din vinst.

Svenska lotter är mycket engagerade i det man kallar för ansvarsfullt spelande, det betyder att de aldrig uppmuntrar dig till att spela för pengar du inte har råd att avvara. Här finns möjligheten att själv sätta gränser för sitt spelande genom att man inte kan sätta in mer än en viss summa under en begränsad tid. Man sätter själv gränserna men de uppmanar dig att spela enbart för nöjes skull. Det ska ju vara ett roligt tidsfördriv och ingenting annat.

Senaste inläggen