Skraplotter online

De digitala skraplotterna kan köpas på olika spelsajter på Internet. Dessa skrapar man bara genom att klicka på en knapp eller genom att använda musen. Exempel på hemsidor som säljer digitala skraplotter är Betway, Svenska Spel och Skraplotto. På flera sidor kan man till och med spela gratis och då har man chansen att vinna fina produkter trots att man inte har satsat en enda krona. Några fördelar med att köpa skraplotter på Internet är dels att det går snabbt och dels att det är enkelt, med en knapptryckning kan man skrapa hela lotten om man vill.

Trio

Trio är Betssons mest populära skraplott. Trio innehåller 74 procent fler vinstlotter än Trisslotten hos Svenska Spel. Hela 36,5 % av Triolotterna ger vinst. En Trio-lott kostar 25 kronor och du kan vinna mellan 25 kronor och en miljon kronor. Den består av ett skrapfält där det döljer sig nio pengasummor bakom. Om du skrapar fram tre likadana belopp vinner du detta belopp. När du skrapat fram en vinst har du chans att dubbla vinsten två eller tio gånger. Om du vinner så sätts pengarna automatiskt in på ditt Betssonkonto.

Scratch Card

Scratch Card är namnet på Unibets skraplotter. Lotten har en stor vinstchans, Unibet betalar ut 79 procent mer i vinstpengar för sina skraplotter än Svenska Spel gör på sin Trisslott. Du vinner i snitt två gånger av fem, medan man på en Trisslott vinner 1 gång av 5. Vinsterna på Scratch Card ligger mellan 25 kronor och 1 miljon kronor. Pengarna sätts direkt in på ditt konto hos Unibet. Precis som andra skraplotter så går det ut på att skrapa fram tre likadana pengasymboler.

Skraplotter hos Svenska Spel

På Svenska Spels hemsida kan du köpa och skrapa alla deras skraplotter online. Det är exempelvis Tia, Triss, Skrapbingo, Skrappyramid och Lucky Star. Lotterna ser likadana ut som om du skulle ha köpt dem hos ett spelombud på stan och de kostar lika mycket. Fördelen med att köpa lotter på nätet istället är dock att det är flexibelt och bekvämt.

Skraplotter hos Scratch2Cash

Scratch2Cash startades 2005 och det är ett spelbolag som framförallt har satsat på digitala skraplotter. De erbjuder ett tjugotal digitala skraplotter som du kan skrapa direkt i webbläsaren. Du vinner i snitt på var tredje lott. Hur mycket du kan vinna beror på vilken lott du köper, men återbetalningsprocenten till spelarna är hög. Du får också en generös välkomstbonus som ny medlem på sajten.
Senaste inläggen