Om skraplotter på nätet

Digitala lotter köper du och skrapar på nätet. Det finns digitala skraplotter att köpa på många olika sajter, exempelvis Svenska Spel, Betsson, Hopa och Betway. När du registrerar dig på en sajt som säljer skraplotter får du vanligtvis en välkomstbonus, vilket betyder att du får en viss summa pengar av spelbolaget som du kan använda till att spela spel, exempelvis köpa skraplotter- du "får" med andra ord gratis skraplott att skrapa utan extra kostnad. Detta är ett sätt att locka nya spelare till sajten, men spelbolagen värnar också om de befintliga kunderna genom andra slags bonusar, som insättningsbonus, påfyllningsbonus och lojalitetsbonus.

 
På sajter som säljer skraplotter kan du dessutom ofta få prova skrapa en eller ett par lotter gratis som test innan du bestämmer dig för att köpa en lott. På många sajter kan du dessutom vinna riktiga pengar och varuvinster på dessa gratis skraplotter. De digitala skraplotterna ger många gånger en högre vinst och ökade vinstchanser jämfört med lotter från exempelvis Svenska Spel och Folkspel som man köper hos spelombud. Dessutom är det inte bara kontantvinster man kan vinna på de digitala lotterna utan det kan också vara resor, hemelektronik eller andra varor.
 
På nätet är det också enklare och mer bekvämt att köpa skraplotter. Du köper lotterna med några snabba knapptryckningar och därefter kan du välja mellan att skrapa lotten själv med hjälp av musen eller att klicka på ”skrapa allt” så skrapas hela lotten automatiskt. Du missar heller inga vinster på nätet eftersom datorn direkt säger till om du vunnit eller inte och sedan kommer vinstsumman direkt in på ditt spelkonto.
Senaste inläggen